• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Geneva

Merken
€399,00 €299,00
+

Geneva

Onze design collectie Geneva

Een compleet HiFi muzieksysteem in een stijlvolle behuizing, dat is een Geneva Sound Systeem! De design sound systems van dit merk bevrijden je voorgoed van vervelende kabels en snoeren. Hoe? Door het complete stereosysteem, inclusief de luidsprekers, in één enkele behuizing onder te brengen! Dankzij de verschillende soorten en modellen is er altijd wel een Geneva muzieksysteem dat in jouw ruimte past!

Embracing Sound
Je voelt je letterlijk omringd door spectaculair geluid met de Geneva muzieksystemen! De modellen zijn namelijk uitgerust met EmbracingSound technologie. Dit zorgt altijd voor perfect stereogeluid, waar je je ook in een ruimte bevindt. Je waant jezelf op de eerste rij bij een concert!

Bluetooth 

De Geneva Wireless collectie beschikt over een draadloze ontvanger voor Bluetooth. Je favoriete muziek stream je dus geheel draadloos naar je Geneva muzieksysteem! Stream muziek vanaf je smartphone, tablet en PC/laptop, maar ook van online diensten zoals Deezer, Spotify, YouTube en nog veel meer. De Geneva muzieksystemen zijn compatibel met zowel Apple als Android apparaten. Bij woonwinkel Haar van Boven N Zij van Beneden vind je overigens ook de voeten voor de design audioapparatuur van Geneva.

Ben je benieuwd naar deze design collectie? Bekijk hier een overzicht van de producten van dit merk! Je kunt de artikelen uiteraard ook bekijken in onze woonwinkel in Middelburg.