• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cantel - Candlestick S 26

€85,00
Van Eijk & Van der Lubbe werkten samen met glasblazers uit Guatemala tijdens het eerste project van Imperfect Design in 2011. Grote verschillen in cultuur en werkwijze tussen de Nederlandse ontwerpers en de glasblazers in Guatemala werden overwonnen tijde
Levertijd Voor 14:00, Volgende dag in huis
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cantel - Candlestick S 26

Van Eijk & Van der Lubbe werkten samen met glasblazers uit Guatemala tijdens het eerste project van Imperfect Design in 2011. Grote verschillen in cultuur en werkwijze tussen de Nederlandse ontwerpers en de glasblazers in Guatemala werden overwonnen tijdens de intensieve samenwerking. Van Eijk & Van der Lubbe kozen ervoor om de lokale ambachtstechnieken en materialen als uitgangspunt te nemen voor de ontwerpen. 

 

Het succes van deze bijzondere samenwerking inspireerde ons tot het verder uitbouwen van de collectie. In 2014 werd de collectie uitgebreid met vazen, karaffen en glazen. In januari 2015 is de collectie kaarsenkandelaars gelanceerd, die weer gemaakt is door Guatemalteekse glasblazers. Iedere kandelaar wordt geleverd met een hand-gegoten kaars van gecertifieerd palm wax. 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen