• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

FLY

€226,00
“Come fly with me” zal deze design hanglamp zeggen als hij kon praten. De Kartell FL/Y hanglampen zijn een lichtgevende verrassing. Transparant, licht en kleurrijk. Je kijkt en bewondert.
Levertijd binnen 2-3 weken
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
FLY

De Kartell FL/Y hanglamp is ontworpen door Ferruccio Laviani.

“Come fly with me” zal deze design hanglamp zeggen als hij kon praten. De Kartell FL/Y hanglampen zijn een lichtgevende verrassing. Transparant, licht en kleurrijk. Je kijkt en bewondert. Dankzij zijn doorzichtigheid en kleurschittering zweeft de design hanglamp als een zeepbel door de kamer.

Zeepbel

Gelukkig zal je van deze zeepbel lang genieten: knappen doet hij niet. Deze Kartell FL/Y hanglamp is gemaakt van doorzichtig methacrylaat. De kap is geen perfecte halve bol, maar de snijlijn van het vlak bevindt zich onder de diameter om het meeste licht op te vangen.

Gangbaar en betaalbaar

Met zijn vrolijke kleuren en ronde vorm is de FL/Y een gezellige aanvulling in huis. Als een bubbel zo mooi is de hanglamp boven de eettafel. Doe gek en hang er twee of drie boven de eettafel. We bieden de design lamp in veel verschillende kleuren aan. Waarom we dat doen? Omdat de FL/Y hanglamp zowel heel erg gangbaar als betaalbaar is. Een geweldige lamp die in elk interieur tot zijn recht komt. Door de variatie in kleuren kun je het zo bont maken als je zelf wilt.

Perfecte imperfectie

Wat betreft de FL/Y hanglamp heb je altijd een uniek exemplaar in handen. De ene zeepbel is natuurlijk niet net zo geblazen als de andere zeepbel. In bijna elke FL/Y zit wel een oneffenheid of luchtbelletje. Tijdens het productieproces ontstaan er klein luchtbelletjes, wat zorgt voor kleine imperfecties. Wij houden van deze imperfecte sfeermaker die ieder interieur een enorme boost geeft.

Kenmerken

  • Stijlvolle lamp van Ø 52 x H 48-223 cm
  • Geschikt voor E27 LED lichtbron max 15W (inclusief)
  • Sfeervol licht en een kleurrijke verrijking
  • Bijzonder, modern en sfeervol
  • Design: Ferruccio Laviani

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen