• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Design producten van de serie Black Gold

Merken
tulpenvaas
€195,00
+
Kandelaar
€199,00
+
Coffeepot
€199,00
+

Design producten van de serie Black Gold

In de keramische industrie, is het gebruikelijk om "lijm" een oor aan een kop met slip klei voor het bakken. Vanuit deze werkelijkheid een modulair systeem uitgewerkt, waardoor de hoeveelheid van matrijzen, voor het maken van vrijwel alles wat je like.For Goud er slechts vijf vormen: een smalle cilinder, een medium cilinder, een grote cilinder, een hoek en een ' plunjer'.
Met deze vijf elementen tulp vazen, koffie potten, vijf arm kandelaars, kroonluchters en zo verder kan worden 'geplakt'. Een soort keramische LEGO is het resultaat. Alle vormen worden afgesteld zodat ze kunnen worden gebruikt op verschillende manieren een smalle buis een binnendiameter geschikt voor kaarsen en buitendiameter worden gebruikt grips.This modulaire project in zwart porselein gegoten. De zwart pigment verzwakt de toch al 'vervorming-gevoelige' porselein, waardoor dit project technisch verbazingwekkend.
De porseleinen, zijnd zwart echter versterkt de grafische, pictogram-karakter van de objects.During haar drie maanden werken periode bij 'modulair porselein' het Europees Keramisch Werkcentrum was Ineke Hans 'groot project rond het thema van de voortplanting.
Ze maakte een enorme collectie van voorwerpen dan die vroeger werden gemaakt: Black Gold Originals. Na een paar jaar delen van de Black Gold project werden in productie genomen.

Design: Ineke Hans